Vícedenní kurzy

Pořádám v různých místech naší vlasti a všichni jste na ně srdečně zváni. Nejčastěji mne můžete najít v Českých Budějovicích v Domě Clematis (www.DumClematis.cz).
Termíny pořádání jednotlivých kurzů budou vždy aktualizovány u příslušných kurzů. Přihlášky k jednotlivým kurzům přijímám pouze pomocí formuláře na mém webu a platby předem na účet. Pozorně si prosím přečtěte nezbytné podmínky k pořádání u jednotlivých kurzů.
 
Děkuji za pochopení. 
 Srdečně zdraví a těší se na vás Lenka Fofová

"SVĚTLO STRAVY PRO TVÉ TĚLO - Kurzy zdravého vaření a pečení" 

Víkend  23. - 24. 4. 2022 (České Budějovice)

Z technických důvodů je třeba předplatit rezervaci místa kurzu nejpozději do 12. 4. 2022. Zrušení rezervace a vrácení plné částky na Váš účet je možné také pouze do tohoto data. Případné pozdější rušení rezervací bude podléhat stornopoplatku 2.000,- Kč za již zakoupené suroviny a vynaložené další nezbytné náklady na osobu. 

V případě nedostatečného počtu zájemců ke dni 12. 4. 2022 (minimální počet je 10 účastníků), bude kurz zrušen a již uhrazené platby budou v plné výši vráceny na vaše účty.

Děkuji za pochopení.


Na svých kurzech "Zdravého vaření a pečení" nabízím zkušenosti ze své vlastní praxe, kterou jsem s láskou věnovala zdravé výživě více než 35 let. Vzájemným propojením záření potravin se zářením fyzického těla dochází k nárůstu a zlepšení kvality tělesného i duševního zdraví. Objevme společným sdílením a prací ve dvoudenním kurzu cestu ke ztracené vitalitě a vraťme se k základu šťastného života. Strava má velký vliv na naše zdraví, vitalitu i pocit pohody. Život nám dává možnost rozhodnout se, jak se budeme stravovat, jaké potraviny a od koho nakoupíme a zda najdeme v uspěchaném životě čas připravit si kvalitní plnohodnotné jídlo, které nás nejen zasytí, ale přinese i radost a posílí naše zdraví. 

"Pečení kváskového chleba a domácího pečiva"

Máte rádi žitný chléb? Jíte rádi pečivo, o kterém víte, z čeho je upečeno?

Pokud jste si odpověděli ano, pak se s vámi ráda pustím do práce. Projdeme všemi fázemi od přípravy chlebového kvásku, přes zadělávání chleba i pečiva, tvarování, až po pečení.

Také budeme ochutnávat a připravíme chlebánek, sladkou pochoutku z chlebového těsta bez cukru.

"Polévky, jak je neznáte"

Polévky byly v minulosti často jediným hlavním jídlem. Už naše babičky říkaly, že je to základ pro správný tělesný vývoj. Pokud jsou polévky vašim oblíbeným jídlem nebo potřebujete trochu ušetřit v rodinném rozpočtu, je toto téma právě pro Vás.

"Strava a odkyselení organismu"

Základní chemické procesy v přírodě i těle závisí na souhře mezi kyselinami a zásadami. Správný poměr mezi nimi má zásadní význam pro naše zdraví nebo naši nemoc. Nedostatek zásaditých nebo přebytek kyselých látek vytváří acidózu-překyselení organismu. A ta následně vytváří živnou půdu pro poškození orgánů a základ pro nemoci všeho druhu.

Doba chemicky upravované stravy přináší chronický nedostatek vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Zásadité látky potřebné k neutralizaci kyselin si tělo není schopno vytvořit samo, ale získává je pouze prostřednictvím stravy!

Téma odkyselení považuji za součást a základ každého mého kurzu vaření a pečení.

Budeme mu věnovat nedělní dopoledne, neboť jsem přesvědčena, že si zaslouží naši zvýšenou pozornost. Povíme si, čím se překyselení projevuje, co vše jej způsobuje a jak mu účinně předcházet, nejen teoreticky, ale především prakticky, aby nástroj našeho ducha, tedy naše tělo, nám mohlo ještě dlouho a dobře sloužit.

© Založeno 2021
Správkyně webu - Regina Říhová, tel: +420 737 915 006
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!